Rålambshov/Konradsbergsskolans bibliotek,

Biblioteket en del av din skoldag

På skolans bibliotek kan du som elev hitta och samla information, jobba med grupparbeten, sitta och läsa i lugn och ro och få hjälp med studierna. Vill du låna hem en spännande fantasy eller en tegelsten till historiebok så gör du det här!  I biblioteket finns datorer, mp3-spelare och kopieringsmaskin som verktyg för skolarbetet.

Hälsning från bibliotekarien

Jag som skriver detta heter Ulf Sandels och är bibliotekarie på skolan. Det roligaste med mitt jobb är mötet med eleverna och lärarna. Ena dagen vill en svensklärare ha hjälp med litteraturtips till ett projekt om utopier och nästa är det en elev som vill hitta information om demokratiska frågor i Sydafrika till samhällskunskapen. Som skolbibliotekarie ska du vara allmänbildad till max, för eleverna kastar alla sorters frågor på dig!

Öppettider

Skolans bibliotek är öppet under hela skoldagen de dagar vanlig skolverksamhet pågår.

Ulf Sandels, bibliotekarie

Studiestöd i Studion

Följande tider har vi öppet hus för studiestöd.

• Måndagar kl 15.00 - 17.00 i aulan/biblioteket
  • Onsdagar kl 08.15 - 09.15 i Studion
  • Onsdagar kl 15.00 - 17.00 i sal C226

Öppettider

Biblioteket har öppet alla helgfria vardagar.

Måndag 08.30 - 11.00
Tisdag 08.30 - 15.30
Onsdag 08.30 - 11.00
Torsdag 08.30 - 15.30
Fredag 08.30 - 15.30

Vi hjälper gärna till!

Vi som jobbar på biblioteket hjälper dig gärna att hitta rätt bland våra böcker. Här finns något för alla!